Viikkopäiväkirja 16 (18.-24.4.2011)

Maanantai: Aamulla kävin juoksemassa vaalihumun pölyt pois iholta, päivitin verkkosivuni ja kävin läpi sähköposteja. Vaikka eduskuntavaalien kokonaistuloksessa uusi Suomi näyttää synkältä ja persuilleen menneeltä, löytyy siitä toki myös monta kirkasta valonpilkahdusta. Ainakin olen itse inspiroitunut vaalikampanjasta ja 1429 äänestä. Kiitos teille kaikille upeille ihmisille, joiden kanssa sain tehdä tätä! Iltapäivän olin jälleen Luonto-Liitossa ja vedin toimistokokousta. Illan istuin hallituksen kokouksessa. Vaalien jälkeen on hyvä orientoitua ympäristöjärjestötyöhön. Iltapäivällä tiedotimme viikonlopun liittokokouksen puheenjohtajavalinnasta.

Tiistai: Aamupäivän kävin läpi Ekopop-kirjan tekstejä ja sähköposteja. Iltapäiväksi pyöräilin Luonto-Liiton toimistolle hoitamaan hallintoasioita koskien edellisen illan hallituksen kokousta ja viikonlopun liittokokousta. Ilta vierähtikin sitten pohtiessa Vihreiden heikkoa vaalitulosta Helsingin Vihreiden eduskuntavaaliehdokkaiden ja kampanjapäälliköiden kanssa. Itse ei voi huonosta tuloksesta huolimatta kuin kiittää hienoa tukiryhmää ja puolueen tukea omassa kampanjatyössä!

Keskiviikko: Aamupäivän kävin läpi Ekopop-kirjan tekstejä ja kirjoitin blogin siitä, miksi Vihreät hävisi vaalit ja mikä onnistui. Tapasin myös Demos Helsingin Aleksia ja Lounaa ympäristötietoisuus-artikkelin tiimoilta sekä kävin läpi Lissun ja Malvan kanssa verkkosivujen tilannetta. Nimettömänä esiintynyt henkilö kävi tapaamassa minua Luonto-Liiton toimistolla ja esitti, että ympäristöjärjestöjen pitäisi alkaa puhua kylmäfyysin puolesta. Illalla vedin Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin hallituksen kokousta ja kävin läpi Ekopop-kirjan tekstejä.

Torstai: Aamupäivän kävin läpi Ekopop-kirjan tekstejä ja sähköposteja sekä erilaisia Facebook-kutsuja. Iltapäivällä hoidin vielä eduskuntavaalikampanjan jälkihommia. Näin arki tuli otettua sopivasta haltuun ennen viikonlopun lomaa. Illalla kävin kasvisruokakauppa Asokassa.

Viikonloppu: Perjantaina lähdimme aamulla aikaisin Tallinnaan ja sieltä jatkoimme bussilla edelleen Tartoon viikonlopun lomalle. Viikonlopun aikana nukuin ja otin relasti. Luin edellisten viikkojen aikana kerääntyneitä lehtiä ja Leo Babautan kirjan Focus. Kävin läpi vaalikampanjaani ja loppuvuoden suunnitelmia. Kävelimme Annukan kanssa pitkin ihastuttavaa kaupunkia ja kävimme hyviä keskusteluita. Kävin myös pari kertaa juoksemassa. Paikkaa voi todella lämpimästi suositella!

Viikko lukuina
– 6 kokousta
– 1 haastattelu
– 3 blogikirjoitusta

– 30 km juoksua
– 48 km pyöräilyä

– 60 tuntia töitä tai vapaaehtoistöitä

Edellinen viikkopäiväkirja on luettavissa täältä: Viikkopäiväkirja 14 (4.-10.4.2011)

Jätä kommentti