Viikkopäiväkirja 14 (4.-10.4.2011)

Maanantai: Täydensin aamulla Politiikan ABC…Ö -tekstiäni muutamilla kohdilla. Aamupäivällä olin jakamassa esitteitä Asematunnelissa yhdessä Aaron kanssa. Lounaan jälkeen kävin Luonto-Liiton toimistolla vetämässä toimistokokousta ja hoitelin muutamia työasioista. Iltapäivällä siirryin takaisin kadulle. Jaoimme esitteitä Peggyn ja Kristiinan kanssa. Koko päivän aikana esitteitä meni katujakelussa yhteensä 1950 kpl.

Tiistai: Olin aamulla jakamassa eduskuntavaaliesitteitä Pasilan asemalla. Tämän jälkeen kävin läpi sähköposteja ja kirjoittelin blogia pyöräilystä. Iltapäiväksi siirryin keskustaan jakamaan esitteitä Kolmen sepän aukiolle ja Narinkkatorille. Ihmiset pysähtyvät kadulla vain harvoin juttelemaan. Ihmiset kommentoivat lähinnä ydinvoimaa, maahanmuuttoa ja homoja. Illalla kävimme Annukan kanssa syömässä.

Keskiviikko: Olin aamulla jakamassa eduskuntavaaliesitteitä Sörnäisten metroasemalla. Tämän jälkeen siirryin vielä Rautatieasemalle. Keskipäivällä kävin hoitelemassa muutamia työasioita Luonto-Liiton toimistolla. Iltapäivällä siirryin jälleen katukampanjoinnin pariin Kolmen sepän aukiolle ja asematunneliin. Aamun, päivän ja illan mittaan jaoin yhteensä 1300 kpl.

Torstai: Aamulla nukuin hiukan pidempään ja kävin läpi sähköposteja. Aamupäivällä olin Käpylän peruskoulun järjestämässä vaalipaneelissa. Kysymykset koskivat sukupuolineutraalia avioliittolakia, Natoa, ydinvoimaa, nuorten vaikutusmahdollisuuksia, Euroopan unionia, pakkoruotsia ja ilmastolakia. Kaikkiin näihin ja paljon muuhunkin löytyvät vastaukset kirjoittamastani Politiikka abc-ö -listasta. Iltapäivällä tein vielä hetken hommia kotona ennen kuin pyöräilin vesisateessa keskustaan. Olimme Tommin ja Minnan kanssa jakamassa esitteitä Asematunnelissa. Itse sain jaettua 3,5 tunnin aikana yhteensä 700 esitettä. Päivän päätteeksi kävin vielä äänestämässä. Jos en olisi sattunut olemaan itse ehdolla, olisi valinta ollut huippuehdokkaiden joukosta aivan mahdottoman vaikea. Suosituksia muiden puolueiden ja vaalipiirien ehdokkaista olen kirjoittanut tänne: Ketä kannattaa äänestää muissa vaalipiireissä kuin Helsingissä ja Ketä muita kuin Vihreitä kannattaa äänestää Helsingissä.

Perjantai: Olin aamulla jakamassa esitteitä Kaarinan kanssa Sörnäisten metroasemalla. Tämän jälkeen kävin läpi sähköposteja ja siirryin Kolmen sepän aukiolle jakamaan esitteitä Timon kanssa. Samalla seurasin Vihreiden vaalimökillä luonto- ja eläinmanifestin julkaisua. Iltapäivän ja alkuillan jaoin esitteitä yliopiston tuntumassa. Päivän aikana jaoin yhteensä 1200 esitettä. Illan tein kotona Luonto-Liiton hommia ja kävin läpi sähköposteja.

Lauantai: Nukuin aamulla ilman kelloa vähän pidempään, kävin läpi sähköposteja ja kirjoittelin blogitekstejä. Yläkerran naapuri Jukka kävi vaihtamassa polkupyörääni kesärenkaat. Kiitos! Kesärenkailla kelpasikin sitten sujauttaa keskustaan. Tein hiukan katukampanjointia ennen Henkan ja Leon vegaanisia kasviskekkereitä. Tilaisuuden aluksi Heidi Hautala kävi pitämässä hienon kannustuspuheenvuoron. Allekirjoittaneen ja Henkan puheenvuorojen jälkeen olikin sitten aikaa nauttia herkullisesta ruuasta. Kiitos järjestäjille! Iltapäivän ja alkuillan olin jälleen tekemässä katukampanjointia Kaarinan, Sofian ja Jannen kanssa. Päivän saldona oli yhteensä 1250 kpl jaettua esitettä. Illalla olin vielä Sallan ja Harrin läksiäisissä.

Sunnuntai: Aamupäivällä kävin läpi sähköposteja ja valmistelin tulevia esityksiä. Kävin myös juoksemassa. Ja kyllä teki hyvää! Iltapäivällä osallistuin Käpylän vaaliklubille, Helsingin Vihreiden Facebook-vaalipaneeliin ja olin puhumassa puolueiden ilmastopoliittisista tavoitteita Age of Stupid -elokuvan näytöksen yhteydessä Andorrassa. Illan valmistelin seuraavan viikon esityksiä ja kirjoituksia.

Viikko lukuina
– 2 kokousta
– 5 puhetilaisuutta/luentoa
– 12 blogikirjoitusta

– 10 km juoksua
– 102 km pyöräilyä

– 21 tuntia töitä tai vapaaehtoistöitä
– 67,5 tuntia eduskuntavaalikampanjointia
– 6500 kpl eduskuntavaaliesitettä jaettu kadulla

Edellinen viikkopäiväkirja on luettavissa täältä: Viikkopäiväkirja 13

Jätä kommentti