Viisi innostavaa tilaisuutta, kuntoilua ja Kansan Uutiset

vanhanen2_450px2
Pyydä Matti Vanhasta ajamaan ydinvoimahakemusten hylkäämistä

Perjantaina (12.3.) aamulenkin jälkeen olin eduskunnassa vetämässä Äänestä ydinvoima historiaan –kampanjan ja poliittisten nuorisojärjestöjen lehdistötilaisuutta. Eduskunnasta pyöräilin Suomen luonnonsuojeluliiton toimistolle degrowth-hankkeen ohjausryhmän kokoukseen. Tarkoituksena on toteuttaa syksyllä aiheesta kansainvälinen seminaari.

Suomen luonnonsuojeluliitosta matka jatkui Nuorisoasiankeskukseen, jossa ideoimme yhdessä nuorisotoimenjohtaja Lasse Siuralan ja muutamien muiden kanssa nuorten tulevaisuuden osallisuutta sosiaalisessa mediassa. Innostavan keskustelun jälkeen siirryin Allianssiin keskustelemaan yhdessä Nuoran edustajien kanssa valtioneuvoston Kasvuhankkeesta. Kirjoittelin Kasvuhankkeesta aiemmin viikolla tänne. Samaan syssyyn ehdin kokoustaa hetken myös tulevan Nuorisobarometrin kysymyksiin liittyen.

Allianssissa pidettyjen workshoppien jälkeen pyöräilin vihdoin Luonto-Liiton toimistolle, jossa osallistuin metsäryhmän kokoukseen. Metsiensuojelurintamalla tapahtuu nyt todella paljon ja kaikkea hauskaakin on luvassa. Luonto-Liiton aktivistien kanssa on hieno tehdä eri juttuja! Illalla kävin toimistolla lisäksi läpi vielä saapunutta postia ja laskuja.

KU-LeoPäivään mahtui viisi innostavaa tilaisuutta, 10 km aamulenkki ja 22,5 km pyöräilyä. Lisäksi taisin tehdä haastatteluennätykseni Kansan Uutisissa, jossa esiinnyin etusivun lisäksi myös kolmessa eri jutussa koskien omia elämäntapavalintojani, degrowth-taloutta ja Yltäkylläisten pidot -kirjan julkaisutilaisuutta.

2 kommenttia artikkeliin ”Viisi innostavaa tilaisuutta, kuntoilua ja Kansan Uutiset”

 1. Luin Kansan Uutisista haastattelusi ja panin merkille, että yrität viimeiseen asti välttää turhaa kulutusta. Tuli siinä mieleeni, että millähän mies mahtaa ajaa partansa? Kuvista päätellen tarvitaan muutakin kuin saksia. Ethän vaan käytä ongelmajätteitä sisältäviä sähkökoneita tai ympäristöä kuormittavia kertakäyttöhöyliä?

  Oma valintani on vanha kunnon partaveitsi! Hieno käsityötuote ja kestää eliniän. Hyvin pidetyllä laadukkaalla veitsellä ajaa partansa vielä miespuolinen jälkeläinenekin elämänsä loppuun asti, jos sellainen sattuu syntymään. Partavaahdon valmistan tietysti kelpo partasaippuasta. Yksi pikku kiekko riittää mainiosti vuodeksi.

  Vastaa
 2. Hei Tapsa

  Kiitos viestistä ja hyvästä vinkistä! Täytyy myöntää, että parta tulee ajattua sähkökäyttöisellä koneella. Sen sijaan partavaahtoja tai -vesiä en käytä. Ainahan tässä omassakin elämässä riittää parannettavaa.

  Parhain terveisin
  -Leo

  Vastaa

Jätä kommentti