Poliittiset nuorisojärjestöt mukaan Äänestä ydinvoima historiaan –kampanjaan – myös valtaosa suomalaisista vastustaa ydinvoiman lisärakentamista

Keskustanuoret ja Keskustaopiskelijat, Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden Liitto ViNO, Svensk Ungdom, Sosialidemokraattiset opiskelijat SONK ja Vasemmistonuoret sekä Vasemmisto-opiskelijat liittyivät perjantaina (12.3.) Äänestä ydinvoima historiaan -kampanjaan. Ydinvoiman haluavat siirtää historiaan näin kolmen hallituspuolueen ja kahden suurimman oppositiopuoleen nuorisojärjestöt.

Aiheeseen liittyvä tiedote täällä: Poliittiset nuorisojärjestöt mukaan Äänestä ydinvoima historiaan –kampanjaan

Aamulehden samana päivänä Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 39 prosenttia suomalaisista olisi valmis hyväksymään lisäydinvoiman rakentamisen siinä missä 47 prosenttia vastustaa sitä. Vain 6 prosenttia suomalaista olisi valmis myöntämään luvan kolmelle uudelle ydinvoimaluvalle. Sen sijaan 95 prosenttia suomalaisista pitää uusiutuvien energialähteiden lisäämistä erittäin hyvänä tai melko hyvänä keinona vastata mahdolliseen energiatarpeeseen ja 61 prosenttia kannustaisi energiansäästämiseen.

Tulevaisuus on energiansäästön ja uusiutuvien. Toivottavasti kansanedustajatkin ymmärtävät sen. Pyydä myös Matti Vanhasta ajamaan ydinvoimahakemusten hylkäämistä täältä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Poliittiset nuorisojärjestöt mukaan Äänestä ydinvoima historiaan –kampanjaan – myös valtaosa suomalaisista vastustaa ydinvoiman lisärakentamista”

Jätä kommentti