Tammikuu sanoina ja lukuina

Vuoden alku alkoi muutamilla ihastuttavilla tapaamisilla ystävien kanssa. Luonto-Liitossa aikaa ovat vieneet monet henkilöstöhallintoon, kuten rekrytointeihin, liittyvät asiat. Samaan aikaan myös toiminta on pyörähtänyt käyntiin. Suurpetojen puolesta tehdään töitä, metsiensuojelurintamalla tapahtuu paljon, Kevätseuranta-hanke etenee ja kesän leirejä suunnitellaan kovaa vauhtia. Erityisen inspiroivaa oli tavata myös vanhoja pääsihteerejä.

Uudesta unelmakodista kaadettiin seinä
Uudesta unelmakodista kaadettiin seinä

Kuukauteen on mahtunut myös Kööpenhaminan ilmastokokouksen pettymyksen nielemistä, Äänestä ydinvoima historiaan -kampanjan käynnistämistä sekä useita inspiroivia puhetilaisuuksia liittyen kansalaistoimintaan. Erityisesti mieleen jäi Oranssin Valvomo –hankkeen tilaisuus sekä sosiaali ja terveyspolitiikan kehittämisfoorumi. Kuukauden alussa kirjoittelin artikkeleita samoista aiheista ajatushautomo Kansalaisfoorumille.

Omasta hyvinvoinnistani olen pitänyt huolta kirjoittelemalla blogiin Askelia tyytyväiseen elämään –kirjoitussarjaa ja kuntoilemalla säännöllisesti. Aktiiviseen kuntoiluun on motivoinut Vierumäen urheiluopiston kuntotestissä saadut hyvät tulokset. Lisäksi uuden unelmakodin löytyminen Käpylästä ja siihen liittyvä remontti on hallinnut ajatuksia.

Tässä vuosikymmenen ensimmäinen kuukausi lukuina:

– 5 haastattelua (televisio, radio, lehdet)
– 7 puhetilaisuutta tai luentoa
– 2 tiedotetta
– 12 artikkelia, juttua tai kolumnia lehtiin tai verkkosivuille
– 17 blogitekstiä
– 34 kokousta
– 1 seminaari
– 2 kotimaan matkaa
– 200 km juoksua
– 266 km pyöräilyä
– 9 lihaskuntoharjoitusta
– 3 uintikertaa

Yhteensä 159,5 tuntia erilaisia töitä sekä lisäksi 121 tuntia yhteiskunnallista vapaaehtoistyötä, 46 tuntia kuntoilua ja 39,5 tuntia asuntoasioita/remonttia. Keskimäärin siis lähes 12 tuntia jotain viikon jokaisena päivänä tammikuun ajan.

Jätä kommentti