Kerran viikossa kokousvapaa päivä

Perjantaina vietin toimistopäivää ja hoidin illalla asuntoasioita. Kalenterissa ei ollut yhtään kokousta. Suosittelen kaikille varaamaan kalenteriin vähintään kerran viikossa tai edes kerran kuukaudessa päivän, johon ei sovi yhtään tapaamista. Päivän aikana valmistelin Luonto-Liiton hallituksen kokousta, kävin läpi henkilöstäasioita, kokosin toimintakertomuksen vuodelta 2009 ja kävin läpi muita toimistorutineja.

Iltapäivällä tiedotimme Suomen petopolitiikasta: Ahman salatappo kertoo Suomen petopolitiikan nykytilasta. Asia on saanut myös kansainvälistä huomiota kun PETA on tarttunut Suomen julmaan suurpetopolitiikkaan: Finnish Minister of Agriculture and Forestry Asked to Halt Wolf Kill. Ilta meni asuntoasioissa. Suunnittelimme tulevan kodin remonttia. Tarkoituksena on kaataa yksi seinä sekä tehdä hiukan muuta korjailua ja maalailua.

lumoLauantaina istuin koko päivän Suomen luonnonsuojeluliiton hallituksen kokouksessa. Kokouksessa käytiin läpi tulevia resurssitarpeita, tehtiin katsaus LUMO-vuoden tapahtumiin, valittiin liiton varapuheenjohtaja sekä perustettiin valiokuntia ja toimikuntia. Lisäksi Luonnonsuojeluliitto päätti liittyä jäseneksi eurooppalaiseen Transport & Environment (T&E) –järjestöön. Illan valmistelin tulevan viikon esityksiä ja kirjoituksia.

Sunnuntaina kävin juoksemassa 20 km lenkin. Mittari näytti lenkille lähtiessäni -18 pakkasastetta. Joidenkin arvioiden mukaan moisessa pakkasessa juokseminen on vaarallista hengitysteille ja äänihuulille. Mene ja tiedä. Ainakin omalta osaltani juoksu tuollaisessa pakkasessa tuntui hyvältä. Muuten päivä kului Suomen luonnonsuojeluliiton ilmasto- ja energiapoliittisen vaikuttamistyön vuoden 2009 toimintakertomusta kirjoitellessa (siitä tuli todella vaikuttava!) sekä tulevan viikon esityksiä ja kirjoituksia tehdessä. Ensi viikolla olen puhumassa yhteensä viidessä eri tilaisuudessa. Lisäksi pitäisi saada valmiiksi pari kirjoitusta ja aloittaa asuntoremontti.

Jätä kommentti