Kädet ilmaan ilmastolain puolesta

Takana on huippukiva loma Euroopassa. Nyt on aika aloittaa taas kaikki kiva. Hiilineutraalin yhteiskunnan edistämiseksi tarvitaan ripeitä toimia. Toiminnan voi aloittaa lauantaina 5.9. Helsingin Rautatientorilla.

Nostetaan siis kädet ilmaan ilmastolain puolesta. Tule mukaan! www.ihmistulva.fi

Sopu kansainvälisestä, oikeudenmukaisesta ja kattavasta ilmastosopimuksesta riippuu teollisuusmaiden sitoutumisesta riittäviin päästövähennyksiin ja rahoituksesta kehittyville maille. Ilmastolakiprosessi on käynnistettävä vielä ennen Kööpenhaminan ratkaisevan tärkeää ilmastokokousta ilmastopoliittisen tulevaisuusselonteon yhteydessä. Näin elintärkeä signaali siitä, että sitoudumme ilmastokatastrofin välttämiseksi tarvittaviin päästövähennyksiin, ehtii Kööpenhaminaan.


Jätä kommentti