Vapaus valita toisin Helsingin Kulttuuritalolla La 13.6. klo 10.

Aamupäivällä olin Säätytalolla energiatehokkuustoimikunnan mietinnön luovutustilaisuudessa. Mitä kysyin ministeri Pekkariselta? Lisää aiheesta voi lukea ilmastoblogista.

Iltapäivällä osallistuin eduskunnassa Vapaus valita toisin -foorumin lehdistötilaisuuteen yhdessä Erkki Tuomiojan, Arja Alhon, Outi Ojalan, Outi Alanko-Kahiluodon, Eero Yrjö-Koskinen ja Mikko Saulin kanssa.

Nykypolitiikkaan pitää saada muutos. Ilmastokriisin ja kiihtyvän sukupuuttoaallon taustalla oleva mielipuolinen luonnonvarojen kulutus on saatava pysähtymään. Tarvitaan perustuloa, ilmastolakia, henkilökohtaisia päästökiintiöitä, hiilidioksidi- ja energiaveroja sekä paljon muuta. Näistä ja muista aiheista keskustellaan lisää lauantaina 13.6.2009 klo 10 alkaen Helsingin Kuluttuuritalolla. Tilaisuuden ohjelma löytyy täältä: http://vapausvalitatoisin.wordpress.com/

On turha soimata pimeyttä, mikäli ei itse ole valmis sytyttämään ensimmäistä kynttilää. Tuumasta on nyt ryhdytty toimeen. Liekki on valmis roihahtamaan.

Iltapäivällä olin vielä Suomen luonnonsuojeleliiton toimistolla puhumassa Helsingin feissareiden kanssa. Kasassa on huippujengi ja oli kiinnostava kuulla, millaisen vastaanoton jäsenhankkijat ovat kadulla saaneet. Täytyy kyllä sanoa, että Suomen luonnonsuojeluliiton feissaajat Helsingissä ja pitkin Suomea tekevät mahtavaa ja tuloksellista työtä!

Jätä kommentti