3.5.2009: Tapahtui vapun aikaan

Tapahtui vapun aikaan. Torstaina eli vappuaattona pyöräilimme vähän yli 40 kilometria, suurimman osan siitä Espoossa, jossa piipahdimme Henrikin ja Sallan tupareissa. Maisemat Tapiolasta länteen ovat tyrmistyttävän surkeat. Illalla istuimme vielä Merin ja Laurin luona iltaa. Paikalla oli iso joukko huippufiksuja ja inspiroivia tyyppejä.

Vappuaattona eli perjantaina järjestimme Annukan kanssa wiherkaupusväen wappubrunssin viherelvytyksen hengessä kotonamme Käpylässä. Voi miten paljon mukavia ihmisiä vierailikaan meillä päivän ja illan aikana. Lamaspesiaalina tarjosimme vegaanipurtavan lisäksi tavaranvaihtopöydän kaikille niille pienille asioille, jotka kevätsiivous oli heittänyt pois kavereiden nurkista. Tavaraa kiersi mukavasti vaikka isot kassit päätyivätkin UFF:lle.

Lauantaina siivosimme eli pesimme mm. ikkunat, laitoimme lampun, korjasimme seinän ja sähköpistorasian, huolsimme pyöriä sekä teimme muita arjen pikkuaskareita.

Sunnuntaina kävin juoksemassa 30 kilometria aikaan 2:49:45. Meinasin jatkaa vielä 12,2 kilometria lisää, mutta radiosta loppuneet patterit tekivät juoksustä tylsää ja halusin jättää juoksunälkää vielä tuleville kuukausillekin.

Tulevalla viikolla olen puhumassa viidessä eri tilaisuudessa. Loppupäivän valmistelin esityksiä ja kävin läpi sähköposteja. 

Jätä kommentti