10.5.2009: Inspiroiva ja intensiivinen arki

Kuluneen viikon aikana olin kaiken kaikkiaan kahdeksassa eri tilaisuudessa puhumassa, tapasin pääministerin ja ympäristöministerin, annoin kolme haastettelua, istuin puhetilaisuuksien lisäksi 12 muussa kokouksessa tai tilaisuudessa, kirjoittelin yhden lausunnon ja yhden tiedotteen. Työtunteja, opintoja ja yhteiskunnallista vaikuttamista kertyi kaiken kaikkiaan viikon aikana 81 tuntia. Lisäksi harrastin liikuntaan lähes 10 tuntia eli kävin juoksemassa 55 km ja pyöräilin 86,5 km. Kuluvan viikon saldona voinee mainita myös veroilmoituksen täytön verkossa.

Sunnuntai oli kuitenkin vapaa kaikista tilaisuuksista ja kokouksista. Nukuin pitkään, lueskelin lehtiä ja kävin 15 km lenkillä. Valmistelin tulevan viikon esityksiä ja kirjoittelin rästiin jäänyttä blogia. Lounaaksi söimme Annukan kanssa herkullista täysjyväpastaa tomaatti-soijarouhekastikkeen kera. Salaattilautasella oli lisäksi oman parvekkeen ruohosipulia, luomu-tomaatteja ja idätettyjä linssejä.

Välillä piipahdimme Jukan, Elinan ja Kuuran kanssa piknikillä Kumpulassa. Laitoin myös ministeri Pekkariselle ja yli-insinööri Petteri Kuuvalle kysymyksen, miten he voivat tukea uusiutuviin energialähteisiin tarkoitetuilla varoilla jätteenpolttoa. Lisätietoja aiheesta SLL:n ilmastoblogista: Ministeriö ohjaa uusiutuvien energialähteiden edistämiseen tarkoitettuja tukia jätteen polttoon.

Jätä kommentti