27.4.2009: Listalla 21 puhetilaisuutta

Voi miten mukava ja rento päivä! Aamulla kävimme läpi viikonlopun valtuuston kevätkokouksen kuulumisia. Valtuuston julkilausuman voi lukea tästä. Lisäksi suunnittelimme toimistolla muun muassa vuoden 2010 luonnonsuojelutoiminnan painopisteitä sekä seuraavan Luonnonsuojelijalehden sisältöä.

Iltapäivällä yksi teatteriryhmä kävi haastattelemassa minua ilmastonmuutoksesta ja ilmastopolitiikasta. Lisäksi valmistelin tulevia esityksiäni Kokkolaan ja Ravitsemusterapauttien kevätkoulutuspäiville sekä tein työsuunnitelmaa tulevien viikkojen kuvioista. Listalla on tällä hetkellä 21 puhetilaisuutta ja niihin kaikkiin pitäisi vielä jotenkin valmistautuakin.

Suomen sosiaalifoorumissa pidetyn ilmastonmuutos ja ruoka -keskustelutilaisuuden esitykset ovat saatavilla täältä. Kannattaa käydä katsomassa!

PS. Tänään myös Luonto-Liiton erinomainen tiedote: Turpeen energiakäytöstä luovuttava.

Jätä kommentti