19.4.2009: Kaikki suomalaiset valmiita tekemään jotain ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi

Lauantaina osallistuin HYY:n vihreiden ja Sitoutumattoman vasemmiston 50-vuotisjuhliin. Itse en ole toiminut koskaan kummassakaan järjestössä, mutta monet ystäväni ovat. Paikalla olikin ihastuttava joukko oman elämäni sankareita ja idoleita. Kiitos hyvästä seurasta!

Sunnuntaina kävin juoksemassa 20 kilometrin lenkin aikaan 1:52:22. Ensimmäinen kymppi mentiin Annukan kanssa ja toisen jatkoin yksinäni. Matkalla törmäsimme myös Kuuran kanssa kävelyllä olleeseen Jukkaan. Jukka liittyi hetkeksi juoksuseuraan ja samalla pääsin kokeilemaan juoksua lastenvaunujen kanssa. Homma sujui yllättävän kivuttomasti.

Kaikki suomalaiset valmiita tekemään jotain ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi:
http://ilmastoblogi.wordpress.com/2009/04/19/kaikki-suomalaiset-valmiita-tekemaan-jotain-ilmastonmuutoksen-hillitsemiseksi/

Jätä kommentti