2.3.2009: Ympäristöministerineuvostosta konkretiaa pliis

Suomen luonnonsuojeluliitto sekä muut ympäristö- ja kehitysjärjestöt tiedottivat ympäristöministerineuvoston kokouksen alla:

Ministerineuvoston tuotava konkretiaa EU:n ilmastokantoihin

Lisäksi tapasimme SLL:n toimistolla kansanedustaja Rakel Hiltusta. Energia- ja ilmastopolitiikan lisäksi keskustelua herätti hallinnon alasajohanke eli ALKU-hanke. Lisää aiheesta SLL:n verkkosivuilla eli täällä.

Iltapäivällä istuin eduskunnassa kehitysyhteistyötä ja rahoitusta koskevassa seminaarissa. Aiheesta lisää ilmastoblogiin kirjoittamassani merkinnässä. Eduskunnan jälkeen pyöräilin takaisin SLL:n toimistolle ideoimaan ja suunnittelemaan tulevaa ydinvoiman vastaista toimintaa. Illan päätteeksi kokoonnuime vielä Hyvän ruuan verkoston kanssa.

Jätä kommentti