25.1.2009: Joitakin lukuja vuoden 2008 osalta

Huhtikuusta 2008 lähtien olen toiminut Suomen luonnonsuojeluliiton ilmastovastaavana eli vastannut liiton ilmasto- ja energiapoliittisesta vaikuttamistyöstä. Tämän myötä olen antanut haastatteluja, käynyt eri tilaisuuksissa puhumassa, kirjoittanut lausuntoja, tiedotteita ja muita artikkeleita. Tässä joitakin lukuja tuon yhdeksän kuukauden osalta.

 – Haastattelut (televisio, radio, lehdet): 77
 – Puhetilaisuudet: 50
 – Kirjoitetut artikkelit: 43
 – Lausunnot/aloitteet: 30
 – Tiedotteet: 20

Tähän päälle tulevat sitten vielä väikkäriini liittyvät haastattelut, puhetilaisuudet ja artikkelit. Niitäkin on jonkin verran. Hauska ja monipuolinen vuosi takana. Saa nähdä mitä kuluva vuosi tuo tullessaan. Toivottavasti ainakin eduskunnassa parannetun kansallisen ilmasto- ja energiastrategian sekä ennenkaikkea kunnianhimoisen kansainvälisen ilmastosopimuksen.

Jätä kommentti