23.-25.1.2009: Hemmottelua Tampereella

Perjantaina olin koko päivän Tampereella ViSiOn seminaarissa ”Ilmastonmuutos vapaan sivistystyön haasteena”. Olin paikalla alustamassa ilmastonmuutoksen viimeisimmistä kiemuroista ja osallistumassa seminaarin lopussa pidettyyn paneelikeskusteluun. Ville Ylikahri ja kumppanit olivat tehneet todella mainion koulutuskokonaisuuden.

Lauantaina vietimme sisarusteni ja Annukan kanssa hemmottelupäivän Tampereella. Ohjelmaan kuului mm. fiilistelyä yliopistolla, Veganissimon herkkulounas, kävelyretki Pyynikin näköalatorniin ja Kahvila Runon tunnelmaa.

Sunnuntaina kävin aamulla juoksemassa rauhallisen 15 kilometrin lenkin. Lounastimme ja rupattelimme sisarusteni kanssa. Lisäksi valmistelin kahta seuraavan viikon seminaariesitystä, kirjoitin yhden pikku-uutisen Luonnonsuojelija-lehteen, kävin läpi vanhoja s-posteja ja siivosin. Viikon päätimme Annukan kanssa istumalla hetken Old Sophiessa.

Jätä kommentti