Vapaavuori monistuskoneeseen

Asuntoministeri Jan Vapaavuori toimii ilahduttavana vastavoimana liikennetarpeen lisääntymistä vastaan: http://www.ymparisto.fi/default.asp?contentid=296237&lan=FI. Salaa toivon, että Vapaavuoren voisi laittaa kopiokoneeseen ja monistaa useammaksi kappaleeksi hallituksen linjauksia ekologisoimaan.

YM:n, LVM:n ja Tiehallinnon tutkimuksen (http://www.ymparisto.fi/default.asp?contentid=291676&lan=fi&clan=fi) mukaan eniten henkilöautokilometrejä asukasta kohti syntyy pääkaupunkiseudun ympäristössä, missä kylämäisten alueiden kasvu on ollut voimakkaampaa kuin muualla Suomessa.

Greenpeacen elektroniikka vertailussa Nokia nousi ykköseksi: http://www.greenpeace.org/finland/fi/mediakeskus/lehdistotiedotteet/nokia-ykkoesenae-greenpeacen-ele

Illalla järjestimme Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin suunnitteluillan. Ideoimme vuoden 2009 toimintaa. Työryhmistä nousi perinteisen luonnonsuojelutyön, liikennekysymysten ja luonnonvarapolitiikan lisäksi esille ajatuksia mm. ekopihakilpailun järjestämisestä, kiireettömistä ekolaiskottelupäivistä ja piirin yhdistyspäivistä.

PS. Vapaa Helsinki! http://nollatoleranssi.info

Jätä kommentti