Keskiviikko 30.4.2008 – systeemi toimii

Tiistai aamuna kirjoittelin kolumnin kansalais- ja järjestötoiminnan verkkolehteen (http://www.kansalaisfoorumi.net/). Lisäksi osallistuin pitkästä aikaa jatko-opintoseminaariin eli umbrellaan Tampereella. Seminaari-istunnon päätteeksi pidimme palaveria ilmasto-oikeudenmukaisuuskiertueesta.

Alkuillasta olimme hoitamassa kummilapsi Kuuraa. Veitikka lapsi. Pitää siitä, että on meininkiä.

Keskiviikkona vietettiin vapun aattoa. Ensin nautimme alkuillan askelia Vallilan Tangon säestämäna Vallilassa. Tämän jälkeen siirryimme Kumpulaan piknikille ystävien kanssa. Kiva ja rela maininki. Illaksi päädyimme vielä kuudennelle linjalle kuuntelemaan Ristoa.

Vappuaattona sain hankittua itselleni myös uuden polkupyärän. Täytyy sanoa, että systeemi toimii. Rikosilmoituksen polkupyörävarkaudesta voi tehdä poliisille kätevästi verkossa. Pelkkä puhelinsoitto vakuutusyhtiölle riittää ja hankintapalveluista ollaan yhteydessä sen suhteen, mistä uuden pyörän voi hakea. Homma selvä parissa päivässä.

Jätä kommentti