Tiistai 12.2.2008 – Talonvaltausjulkaisu tulossa pian ulos

Osallistuin kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunnan eli tuttavallisemmin KANE:n kokoukseen. Asialistalla oli mm. keskustelu valtiohallinnon sähköisen kuulemisen II-vaiheen työryhmän alustavista linjauksista ja esityksistä, neuvottelukunnan toimintasuunnitelman ideointi sekä kunnallisvaalit 2008.

KANE:n kokouksesta SLU:n talolta pyöräilin SLL:n toimistolle Luonnonsuojelija-lehden toimitusneuvoston kokoukseen. Tosin en ehtinyt kuin vähän kokouksen loppuun ideoimaan potentiaalisia uusia kolumnisteja. Lusun kokouksissa on kuitenkin aina piristävä ja innostava meininki. Kiitos liiton mainiolle tiedotus- ja toimistusporukalle Matille, Kaisalle ja Sepolle!

Illalla kävin läpi ja kommentoin perjantaina 15.2. tai viimeistään maanantaina 18.2. ilmestyvää talonvaltausjulkaisun oikovedosta ”Talonvaltaus liikkeenä – Miksi squat ei antaudu?”. Luvassa on erinomaisen kiinnostava julkaisu. Kannattaa tsekata. Lisäksi lueskelin ja kommentoin Riina Simosen talonvaltauksia käsittelevää työn alla olevaa pro gradu -työtä.

Jätä kommentti