Viikonloppu 11.-13.1.2008 – Uusi squat!

Perjantaina jatkoin tutkimussuunnitelman työstöä sekä talonvaltausjulkaisuun tulevien artikkeleiden lukemista. Iltapäivällä kävin Ny Tidin toimittajan haastattelussa. Tekeillä on juttu aktivismista, jota varten haastatellaan aktivisteja. Illaksi pyöräilimme Annukan kanssa Konalaan Theon, Tatun, Veeran ja Heikin järjestämiin juhliin.

Lauantaina nautiskelimme Annukan kanssa pitkästä aamusta ja kävimme lounaalla Silvopleessä. Tämän jälkeen seurasin Reclaim the City –tapahtumaa. Talonvaltausliikehdintä on voimissaan. Lähes sadan hengen mielenosoittajajoukko marssi vallatulle talolle Helsingin Hervantaan. Lisätietoja uudesta valtauksesta löytyy osoitteessa: http://www.valtaus.org. Meno oli kaikin puolin erinomaista ja tapahtuma sujui rauhallisissa merkeissä.

Sunnuntaina oli vuorossa kirjoitushommia. Kävin läpi edelleen joitakin talonvaltausjulkaisuun tulevia artikkeleita, luin ja kirjoittelin sähköposteja sekä kirjoittelin Luonnonsuojelija-lehteen Norpan ylä-femma ja Luonnonsuojelija 2028 –palstat sekä vastauksen minulle tulleisiin mielipidekirjoituksiin liittyen lihatuotteiden boikottiin Luonnonsuojeluliitossa.

Sunnuntaina kävin myös läpi ja kommentoin Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunnan kansalaisyhteiskunnan tila ja osallisuus -työryhmän esitystä neuvottelukunnan toimintasuunnitelmaksi. Iltapäivällä kävimme Annukan kanssa kävelyllä ja poikkeisimme myös Hermannin vallatulla talolla viemässä paikalle kahvinkeittimen ja makuualustan. Eniten siellä kaivattaisiin kuitenkin tällä hetkellä astioita.

Viikon suorituksista. Viikon aikana tein tutkimustyötä 44,5 tuntia. Yhteiskunnallista vaikuttamista ja järjestötyötä kertyi 29,5 tuntia. Omasta kunnostani pidin huolta käymällä neljä kertaa juoksemassa (40 km) ja pyöräilemällä 74,5 km – yhteensä kuntoilua noin 7,5 tuntia. Toiminnalliseksi hyötysuhteeksi (kun kuuden tunnin vuorokausittainen nukkuminen otetaan pois) muodostui näin 64,68 prosenttia.

Jätä kommentti