Maanantai 14.1.2008 – reikä hampaassa

Hermannin vallattu talo ei sitten pysynyt valtaajilla kovin pitkään. Iltapäivällä poliisi tyhjensi talon kaupungin pyynnöstä vaikka uusien ostajien kanssa oli ilmeisesti sovittu viikon mittaisesta time outista. Paska juttu. Taistelu jatkuu. Alkuillasta valtaajat kävivätkin osoittamassa mieltä kaupungintalon edustalla. Lisätietoja: http://www.valtaus.org

Aamulla kävin juoksemassa 10 kilometrin lenkin itselleni ihan hyvään aikaan (48:22) . Päivän mittaan viimeistelin kommentit Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunnalle tulevaan toimintasuunnitelmaan, kirjoittelin tutkimussuunnitelmaani sekä lueskelin ja kommentoin talonvaltausjulkaisuun tulleita artikkeleista. Iltapäivällä kahvittelimme Nuorisotutkimusverkostossa myös uutta tutkijaa eli Veronika Honkasaloa.

Kävin hammaslääkärissä ja minulta löydettiin ilmeisesti ainakin yksi reikä. Oi voi. Paha takaisku. Varsinkin kun en syö mitään herkkuja, juo limsaa tai käytä muutenkaan sokeria ja pesen hampaanikin säännöllisesti. Hammaslääkärin lisäksi kävimme Annukan kanssa pankissa hoitamassa laina-asioita (typerää, että piti käydä paikan päällä allekirjoittamassa papereita sen sijaan, että olisi voinut hoitaa asian puhelimitse tai verkkopankissa). Lisäksi kävimme syömässä pika-illallista Meze-Pointissa. Illalla viimeistelin vielä Luonnonsuojelulijalehteen mielipidevastinekirjoituksen liittyen lihansyönnin ekologisiin vaikutuksiin.

Jätä kommentti