Torstai 13.12.2007 – tutkimusta ja kokouksia

Hups. Huomasin, että blogipäivitys on harventunut muutamaan kertaan viikossa. Tässä kuitenkin lyhyttä menolistaa kuluneelta viikolta. Analyysit jäävät nyt tässä vähemmälle.

Maanantaina osallistuin Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunnan Kansalaisyhteiskunnan tila ja osallisuus -ad hoc-työryhmän kokoukseen oikeusministeriössä. Keskustelimme vapaasti tämän hetken kansalaisyhteiskunnan haasteista. Mukava ja kiinnostava sessio. Iltapäivän ja illan luin kirjallisuutta ja pohdiskelin tutkimustani.

Maanantaina Suomen luonnonsuojeluliitto tiedotti myös valmisteilla olevasta METSO-ohjelmasta: http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/liitto/2007/metso2007

Tiistaina jätin Tampereen jatko-opintoseminaarin eli umbrellan väliin, koska mitään pohjapaperia ei tullut. Oli siis epävarmaa, pidetäänkö koko sessiota. Sen sijaan ehdin aika mukavasti päivän ja illan mittaan käydä läpi teoriakirjallisuutta yhteiskunnallisista liikkeistä ja kirjoittaa muutaman sivun teoriaa tutkimusprojektiani varten.

Keskiviikkona osallistuin Suomen luonnonsuojeluliiton viestintävaliokunnan kokoukseen. Kävimme läpi uusia viestintämuotoja, liiton tulevaa mainoskampanjaa, Luonnonsuojelijalehden tilannetta ja monta muutakin asiaa. Viestintävaliokunnan kokouksen jälkeen oli vuorossa Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin hallituksen pikakokous, jossa käsittelimme mm. talousasioita ja työsopimuskysymyksiä. Illaksi lähdimme viettämään pikkujoulua turkkilaiseen ravintola Aniin (http://www.ani.fi/). Ruoka oli todella hyvää!

Torstaina olin aamupäivän Viikissä kuuntelemassa ympäristötutkimuksen rahoitusmahdollisuuksista. Iltapäivällä piipahdin Greenpeacen toimistolla ja kävin myös hakemassa verkkokaupasta kovalevyn ja uuden repun. Koko illan nautimme Annukan kanssa toistemme erinomaisen ihastuttavasta seurasta.

Torstaina Suomen luonnonsuojeluliitto tiedotti energian ympäristömerkin uudistuksesta: http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/liitto/2007/energian-ymparistomerkki-uudistuu

Jätä kommentti