Tiistai 6.11.2007 – Fossiilisesta turpeesta ei voi tehdä biopolttoainetta

Tänään oli oikeastaan ensimmäinen päivä kun ehdin keskittyä koko päivän tutkimukseen ilman muita kokouksia. Aamupäivällä sainkin aikaiseksi yhden idea-artikkelin/vieraskynäkirjoituksen ympäristöjärjestöjen haasteista ekologisen modernisaation kontekstissa. Iltapäivällä viimeistelin ammattikorkeakoulut ja sivistys kirjaan artikkelia ympäristösivistyksen lähtökohdista ammattikorkeakouluissa.

Ei päivää ilman kokouksia. Illalla olin Dodon toimistolla kestävän kehityksen aikalaisvisio -hankkeen ohjausryhmän kokouksessa. Kävimme läpi ja kommentoimme vieraskynäkirjoituksia sekä ideoimme mahdollisia julkaisukanavia ja sovimme jatkotoimenpiteistä.

Suomen luonnonsuojeluliitto otti kantaa Vapon huru-puheisiin tehdä turpeesta liikenteen biopolttoainetta. Suomen luonnonsuojeluliitto muistuttaa, ettei turpeesta voida tehdä biopolttoainetta, koska se on luonteeltaan fossiilinen polttoaine. Lisää aiheesta osoitteessa: http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/liitto/2007/turvediesel.

Jätä kommentti