Pyörällä pääsee – Keskiviikko 13.6.2007

Pidimme palaveria ViSiOssa Anneli Bautersin kanssa liittyen kestävän kehityksen viestintästrategiaan, jota olen tekemässä opintokeskuksille. Paperi olisi tarkoitus saada valmiiksi suurin piirtein elokuun loppuun mennessä. Ruoholahdesta pyöräilin Luonnonsuojeluliiton toimistolle (tällä viikolla olen ollut siellä joka päivä).

Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin hallituksen kokouksessa käsittelimme talousasiat ja vinon pinon lausuntoja. Ideoimme myös erilaisia proaktiivisia keskustelun avauksia tuleville kuukausille ja keskustelimme taannoisesta liittokokouksesta. Päätimme myös muuttaa piirisihteeri Ursula Immosen tittelin toiminnanjohtajaksi. Onneksi olkoon nimityksestä!

Tämä viikko on vielä täynnä kokouksia. Huomiseksi lähden Budapestiin ja perjantaina olen pitämässä esitelmää Helsingin kaupungin tietokeskuksessa. Lauantaina matkaan Luonnonsuojeluliiton liittohallituksen kokoukseen Riihimäelle. Annukka tulee kotiin perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ensi viikolla kokoukset vähenevät. Kesä häämöttää jo!

Piirihallituksen kokouksen jälkeen Riku Cajander tiedusteli minulta kesän mottoa. Olkoon se tällä kertaa ”pyörällä pääsee”!

Jätä kommentti