Pesäpalloa – Tiistai 12.6.2007

Iltapäivällä pyöräilin jälleen kerran Luonnonsuojeluliiton toimistolle. Tällä kertaa vuorossa oli talousvaliokunnan kokous. Kävimme läpi Suomen Luonto –lehden levikkikehitystä ja markkinointia, liiton talouden tuottotilannetta sekä vuoden 2008 budjetin puitteita.

Kotkanpesästä pyöräilin Helsingin keskustaan ja Kiasman kahvilaan. Timo Räikkönen haastatteli minua Työterveyslaitoksen Työn tulevaisuus -tutkimukseen. Hankkeessa halutaan pohtia muun muassa työelämän murroksen ja ympäristön välisiä suhteita. Miten ympäristökriisi ja prekarisaatio liittyvät yhteen? Miten ne vaikuttavat ihmisten elämään?

Valitettavasti Criticall Mass –polkupyörämielenosoitus jäi haastattelun takia väliin. Paikalla oli ollut jälleen kerran yli sata polkupyöräilijää. Mahtavaa! Lisätietoja löytyy Maan ystävien tiedotteesta: http://www.maanystavat.fi/tiedotus_artikkeli.php?aid=911&kid=0

Alkuillaksi pörhälsin vielä Arabianrantaan. Vuorossa oli jokatiistainen aktivistien pesäpallosessio. Hauskaa.

Kollajan altaan ympäristövaikutusten selvitys alkaa. Voi helvetin helvetti! Luonnonsuojeluliiton tiedote aiheesta löytyy osoitteesta: http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/liitto/2007/kollajanallas

Jätä kommentti