Polkupyöräilyä – Tiistai 8.5.2007

Vuosi 2007 on pyöräilyvuosi. Itse pyrin pyöräilemään vuoden ympäri. Viime vuonna kilometreja kertyi vähän yli 5000 km. Lisätietoja pyöräilyvuodesta voi käydä katsomassa esimerkiksi osoitteessa: http://www.pyorailyvuosi.fi/.

Helsingin Maan ystävien järjestämä kriittinen polkupyöräretki Helsingissä parempien polkupyöräolosuhteiden puolesta onnistui jälleen yli odotusten. Mielensoituskulkueeseen osallistui yli 100 pyöräilijää. Tiedote ja kuvia aiheesta löytyy osoitteesta: http://www.maanystavat.fi/tiedotus_artikkeli.php?aid=894&kid=1

Tapasimme iltapäivällä Janne Länsipuron. Keskustelimme vielä viime hetken H-järjestelyistä. Janne vastaa juhliemme vegaanisesta ruokatarjoiluista. Luhyen tapaamisen jälkeen jouduin pyöräilemään pikapikaa kotiin osallistuakseni erääseen puhelinkokoukseen.

Ilta sujui H-juhlien ohjelmaa askarrellessa ja vieraita esittelevää valokuvashowta tehdessä. Harjoittelimme Annukan kanssa myös toisillemme tehtyjä puheita. Pitkin päivää tuli myös vielä viime hetken ilmoittautumisia bussikuljetuksiin ja muutama harmittava peruutuskin.

Tampereen yliopistolta Yhdyskuntatieteiden laitokselta tuli päätös, jonka mukaan minulle olisi tarjolla kolmen kuukauden apuraha väitöskirjatutkimusta varten. Nyt pitäisi päättää otanko rahan vastaan. Ajatuksena olisi, että voisin ehkä joskus syksyllä tai loppuvuodesta pistää jatko-opintoni oikein kunnolla alulle. Pitää pohtia asiaa.

Jätä kommentti