Lauantai 10.3.2007

Kävimme aamulla juoksemassa ja vierailimme pyörien kanssa arabianrannassa lounaalla. Lueskelin Suomen Kuvalehdestä tarinoita siitä, mitä ihmisille oli tapahtunut irtisanomisien jälkeen. Hämmästyin siitä, että joku oli työskennellyt paperikoneen hoitaja Voikkaalla 40 vuotta. Samalla jäin pohtimaan sitä, mitä itse haluaisin elämälläni tai tarkemmin ottaen työurallani tehdä. Olisi aika päättää omasta ammatinvalinnasta. Jatkanko työskentelyä tietoliikenneallalla ympäristö- ja projektipäällikkönä, uppoudunko akateemiseen maailmaan jatko-opintojen myötä vai tuleeko ympäristöaktivismista ja kirjoittelusta itselleni ammatti. Monia muitakin mahdollisuuksia olisi. Pitäisi kuitenkin päättää.

Lauantaina viimeistelin Suomen luonnonsuojeluliiton energia- ja ilmastovaliokunnan energia- ja ilmastoviestit sekä kirjoittelin maanantaiksi lupaamaani kolumnia VILLI – ihmisille nuorisotyössä –lehteen (http://www.evl.fi/kkh/to/kkn/villi.html). Seuraavan lehden teemana on luomakunnan pyhyys ja tehtävän antona oli kirjoittaa kolumnityyppinen juttu ihmisen välittömästä biologisesta riippuvuudesta luontoon ja uskonnon asemasta ihmisen asennoitumisessa suhteessa luontoon. Mielenkiintoista.

Illalla nautiskelimme elämästä katsomalla kohtalaisen hyvän elokuvan ja keskustelemalla syvällisiä.

Jätä kommentti