Viikonloppu 16-18.2.2007

Torstaina jouduin työkiireiden takia harmikseni perumaan tapaamisen Tapio Laakson kanssa. Onneksi ehdimme illan päätteeksi Annukan kanssa kuitenkin juoksemaan. Perjantaiksi suuntasimmekin sitten Tampereelle.

Tampereella järjestettiin Yhteiskunnallisen ympäristöalan valtakunnallisen tutkijakoulun (YHTYMÄ) seminaari. Tapaamisen tarkoituksena oli käydä läpi valittujen jatko-opiskelijoiden tutkimusaiheita ja tutkijakoulun yleisiä asioita. Tämä oli käytännössä ensimmäinen kerta kun esittelin omaa tutkimustani virallisesti. Tilaisuus oli erinomaisen antoisa. Sain paljon hyviä käytännön vinkkejä omaa tutkimustani ajatellen.

YHTYMÄ-seminaarin ja lounaan jälkeen jäimme Annukan kanssa tekemään yliopistolle töitä ja muita juttuja. Illalla kävimme syömässä kasvistapaksia Bar Pintassa. Suosittelen! Yöksi menimme Omenahotelliin.

Lauantai aamuna suuntasimme Tampereelta Karjaalle ja sieltä Fiskarsiin. Kävimme katsomassa Lukaalin ja Kieloniemen saunan. Samalla piipahdimme Fiskarsin museossa ja kävimme syömässä Wärdhusissa. Oi miten tyylikäs paikka!

Julkinen liikenne Fiskarsiin toimii viikonloppuisin todella surkeasti. Siispä kävelimme Fiskarsista Karjaalle yhteensä noin 13 kilometria. Karjaalta otimme junan Pasilaan. Samalla saimme suunniteltua eteenpäin H-projektiamme.

Sunnuntaina nukuimme pitkään, söimme aamupalaa ja luimme lehtiä. Teimme myös yksityiskohtaisen suunnitelman H-projektia varten. Lisäksi sain viimeisteltyä Euroopan energia- ja ilmastopolitiikka murroksessa” -artikkelin Eurooppalaisen Suomen 50 vuotta integraatiota – debatteja Euroopan suunnasta -pamflettiin. Seuraavana kirjoituslistalla on artikkeli Suomen luonnonsuojeluliiton historiikki-kirjaan.

Jätä kommentti