Sunnuntai 11.2.2007

Sunnuntaina viimeistelin ja lähetin Ympäristö-lehden vieraskynän. Lisäksi muokkasin edelleen Eurooppalaisen Suomen energia- ja ilmastopoliittista tekstiä ja sain lähetettyä senkin kommentoitavaksi.

Ensi viikon perjantaina järjestetään Yhteiskunnallisen ympäristöalan valtakunnallinen tutkijakouluun (YHTYMÄ) valittujen opiskelijoiden tutkijaseminaari, jossa kukin jatko-opiskelija esittelee omaa tutkimushankettaan. Olen itse saanut YHTYMÄ:n kautta parivuotisen paikan ja rahoituksen vuosiksi 2010-2011. Koska tulevasta viikosta tulee intensiivinen, päätin jo nyt tehdä tulevan viikon perjantain esitelmäni valmiiksi.

Edistin muutenkin jatko-opintojani. Suuri osa sunnuntaista kului Emil Aaltosen säätiölle tekemääni apurahahakemukseen. Jatko-opintojen kanssa eletään nyt mielenkiintoisia aikoja. Kulttuurirahaston myöntämät apurahat julkistetaan aivan lähiaikoina (minulla on apurahahakemus siellä vetämässä). Helmikuussa pitäisi ratketa myös Suomen Akatemian haku, jossa olen mukana eräässä laajemmassa tutkimushankkeessa.

Illan päätteeksi Ulriikka soitteli ja ilmoitti minun voittaneen hienon palkinnon. Olin vastannut Ulriikan nettisivuilla olleeseen tietovisaan ja onnetar osui minuun. Jippii! Tein myös ensimmäisen luonnoksen kommenteille kansalaisjärjestöjen kestävän kehityksen aikalaisvisio-hankkeesta. Illan päätteeksi viimeistelimme Annukan kanssa H-projektin kutsuja.

Jätä kommentti