Lauantai 10.2.2007

Kävimme iltapäivällä juoksemassa ihanassa auringonpaisteessa. Tänä viikonloppuna oli jälleen myös minun siivousvuoro. Juoksun jälkeen imuroin, kastelin kukat, pyyhin pölyt, pesin vessan, tiskasin ja vein roskat sekä kävin samalla myös kaupassa. Annukka lähti rintanappitalkoisiin Konalaan. Itse jäin kirjoittelemaan kotiin Suomen luonnonsuojeluliiton energiaviestejä, jotka laitoin nyt uudelle kommentointikierrokselle. Lisäksi työstin eteenpäin Ympäristö-lehden vieraskynä-artikkelia ja Eurooppalaisen Suomen juhlajulkaisuun lupaamaani energia- ja ilmastopoliittista tekstiä.

Illan päätteeksi kävelimme Jaavankadulle Kaisan ja Tim sekä Tuulin uuden puutalon avajaisiin – eli tupareihin. Paikalla oli roppakaupalla tuttuja ja tuntemattomia. Viihdykettä tarjosi tiellä järjestetty tuliesitys sekä pihalle pystytetty telttasauna. Illan kruunasi Matti Johannes Koivun heittämä keikka Kaisan ja Timin huoneessa talon yläkerrassa. Kiitos kaikille ihanille ihmisille mukavista juhlista!

Jätä kommentti