Viikonloppu 22.-23.7.2006

Tarkensimme Annukan kanssa loppukesän suunnitelmia. Samalla vierailimme Joensuussa isäni ja hänen perheen luona. Lauantai illan keskustelut venyivät myöhään. Teemat liikkuivat päivän politiikan, ihmisten sosiaalisten kohtaamisten, teknologian, unelmien sekä maaseutu ja kaupunkielämän välisen ekologisen jännitteen välimaastoissa. Sunnuntaina kävimme virkistävän viileässä järvivedessä uimassa pitkästä aikaa tehdyn juoksulenkin jälkeen. Junamatkustamiseen suosittelen kaikille VR:n lomapassia ja allergiahyttejä.

Itse asiassa on harmittavaa, että VR on lopettamassa monilta tärkeiltä rataosuuksista yöjunaliikennettä – esimerkiksi Turusta Joensuuhun, Helsingistä Joensuuhun ja Rovaniemeltä Kemijärjvelle. Suosittelenkin lähettämään kaikille päättäjille asiasta viestiä osoitteessa: http://www.maanystavat.fi/yojuna/

Jätä kommentti