Torstai 20.7.2006

Olin kaksi päivää työmatkalla polttavan kuumassa Budapestissa. Sain matkan aikana luettua vihdoinkin hiljattain ilmestyneen, aika paljon huomiota saaneen, prekaariruoska-julkaisun. Paljon hyviä ja innostavia kirjoituksia. Yleinen havaintoni oli kuienkin se, että mitä nuorempi kirjoittaja, sen mielenkiintoisempia näkemyksiä. Vanhan vallan pitäjien kirjoitukset eivät tarjonneet kovinkaan paljon uusia ajatuksia. Mukavaa on ollut myös saamani positiivinen palaute oman tekstini osalta julkaisussa. Koko teos löytyy siis osoitteesta: http://www.nuorisotutkimusseura.fi/prekaariruoska.pdf

Tänään yritin selvitellä vakuutusyhtiöstä mahdollisia korvauksia polkupyörän korjaamisesta aiheutuneista kuluista. Uudenmaan ympäristönsuojelupiirissä jätimme valituksen Helsingin hallinto-oikeudelle Hangon kaupunginvaltuuston päätöksestä 14.6.2006 hyväksyä asemakaavan muutos (Osa korttelista 111, Grand Hotel- sekä Hotel Regatta -tontti). Kaava on valmisteltu maankäyttö- ja rakennuslain vastaisesti.

Elokuu on tulossa pian. Silloin on töistä kaksi viikkoa taas vapaata ja tarkoituksena viimeistellä gradu. Sitä ennen lähdemme kuitenkin viikonlopuksi Joensuuhun.

Jätä kommentti