Tiistai 23.5.2006

Pyöräilemme aamulla vesisateessa isännöitsijätoimistoon kopioimaan uuden asuntomme pohjapiirrustuksia. Suunnitelmissa on kaataa yksi seinä. Valitettavasti kuvista ei käy ilmi sitä, millaisia mahdollisia sähkövetoja seinän sisällä menee. Saamme kuitenkin varmistuksen sille, että kyseessä ei ole kantava seinä.

Käpylästä matka jatkuu keskustaan. Käyn vaihtamassa läpimärät vaatteet Cafe Lasipalatsin vessassa ennen kuin marssin pankkikonttoriin nostmaan asuntolainaa ja tekemään kauppoja asunnostamme. Laina ja kauppa-asiat sujuvat mutkattomasti. Koko sessio kestää kuitenkin lähes kolme tuntia ja ehdin töihin vasta iltapäiväksi. Tämä tarkoittaa sitä, että en millään ehdi järjestöjen välisiin tapaamisiin bioenergiasta ja ilmastopolitiikasta. Illalla juhlimme asuntokauppoja, tulevaisuutta ja muita suuria muutoksia mestari-ravintolassa.

Jätä kommentti