Perjantai 17.3.

Suomen sosiaalifoorumin seminaarien järjestely jatkuu. Kuvittelin vielä pari kuukautta sitten, että sosiaalifoorumi on yksi prosessi, jota kyllä seuraan, mutta jonka järjestelyihin minulla ei kaiken muun hässäkän keskellä ole osaa eikä arpaa. Nyt kuitenkin huomaan, että olen järjestämässä kahta seminaaria sekä osallistumassa pariin muuhinkin alustajana. Se siitä vapauden tunteesta sosiaalifoorumin suhteen.

Pitkän työpäivän jälkeen käymme Annukan kanssa juoksemassa tutun kymmenen kilometrin lenkin. Tekee hyvää karistaa viikon tomut iholta. On harmittavaa, että viimeaikoina emme ole ehtineet juoksemaan kuin noin kerran tai kaksi viikossa. Vuokraamme illaksi ruotsalaisen Maria Blomin ohjaaman elokuvan Takaisin maalle – Masjävlar. Elokuva on saanut mm. parhaan elokuvan Guldbaggen palkinnon. Ruotsalaiset osaavat. Elokuva tarkastelee hauskalla tavalla maaseudun ja kaupungin ristiriitoja. Itseni kaltaiselle, maalta kotoisin olevalle ja kaupungissa melkein koko elämänsä asuneelle, elokuva sopii hyvin. Suosittelen lämpimästi kaikille.

Jätä kommentti