Viikonloppu 18.-19.3.

Nautimme Annukan kanssa pitkästä lauantai aamusta sekä kevätilmasta. Tälle viikonlopulle ei ole yhtään sovittuja menoja tai juhlia. Suorastaan ihanan rentouttavaa. Viemme lasi- ja metallipurkkeja kierrätykseen, käymme kaupassa ja valmistamme herkullista ruokaa. Arjen pienet askareet maistuvat välillä hyvälle. Siivoamme, kuuntelemme musiikkia ja nautimme hyvästä keskustelusta. Toki ohjelmaan kuuluu muutamien pakollisten sähköpostien ja sen sellaisten käsittely. Kirjoittelen ja muokkaan edelleen saapuneiden kommenttien pohjalta muun muassa Maan ystävien mahdollista tiedotetta Metsä-Botnian sellutehdashankkeesta Uruguayssa.

Sunnuntai on pyhitetty kotona Vallilassa työlle. Tietokoneen näppäimistön tuttu naputus täyttää ilman ja sähköpostit sinkoilevat bittiavaruudessa. Käydessäni läpi pöydälle kertynyttä metrin korkuista paperinippua päätän, että pyrin printtaamaan vähemmän. Käymme päivällä katsomassa yhtä kiinnostavaa asuntoa ja pohdimme tarjouksen jättämistä. Tuskailen huomattavan osan päivää Ruotsin valmennuskurssin tehtävän parissa. Illan lopuksi valmistaudunkin sitten jo seuravan päivän Unkarin matkaan. Olen lähdössä työreissulle Budapestiin.

Jätä kommentti