Maanantai 6.2.

Takana on rentouttava ja löysä viikonloppu. Töissä on sen sijaan heti täysi tohina päällä. Eri kokoukset, vierailut ja projektit painavat päälle. Joudun kuitenkin karkaamaan Tampereelle iltapäivällä. Olen luvannut ympäristöpolitiikan professori Yrjö Hailalle, että tulen esittelemään tekeillä olevaa gradua yhden ylimääräisen kerran. Erityisjärjestely on tehty siitä syystä, että lähdin kesken graduseminaaria keväällä 2005 Peruun ja yli puolet lukukauden istunnoista jäi näin väliin. Graduseminaari sujuukin aika mukavasti. Saan kannustavaa palautetta ja näyttää siltä, että moni muukin itseni lisäksi uskoo, että työstäni voi tulla valmis gradu. Mainiota. Tulen onnelliseksi.

Kirjoittelen junamatkalla ViNOn tulevaan ympäristöjulkaisuun eli Rönsyyn kolumnin kestävästä kehityksestä. Illalla sovin vielä Joensuun Maan ystävien keulahahmon Jani Lukkarisen kanssa vierailusta Joensuuhun. Jani on virittelemässä mielipidekirjoituskurssia ja pyysi minua mukaan. Mielestäni ajatus on erinomainen. Olen pyytänyt ekosähkötarjoukset (http://www.ekoenergia.info/) kaikilta ekosähköä tarjoavilta sähköyhtiöiltä. Nyt pöytäni on täynnä eri tarjouksia, joita jossain vaiheessa pitäisi käydä läpi. SLL:n Uudenmaan ympäristösuojelupiirin sisällä käydään tiivistä keskustelua uraanin louhinnasta ja Sipoonkorven suojelusta.

Jätä kommentti