Tiistai 31.1.2006

Osallistun töiden jälkeen ViNOn tulevan ympäristölehden suunnittelukokoukseen HYY:n alasaunalla. Kuulemme erittäin kiinnostavia alustuksia Luonto-Liiton Laura Manniselta, Vihreän Langan vt. päätoimittajalta AnnaTommolalta ja kansanedustaja Oras Tynkkyseltä. Käymme hiukan hassua keskustelua lehden nimestä ja sisällöstä. Kyllästyn siinä vaiheessa kun nimiehdotukset ovat luokkaa yrjö ja ruoho. Kotiin palatessani huomaan olevani yli-ikäinen ja vanhanaikainen osallistuakseni uuden sukupolven ympäristökeskusteluun. Illalla viimeisten jälleen kommentteja valmisteilla olevaan keke-strategiaan sekä valmistaudun seuraavana päivänä puhumaan strategiaprosessista ympäristökasvatuksen näkökulmasta. Minut on imaistu täydellisesti hallinnon tyhjään keke-diskurssiin. Oi voi.

Jätä kommentti