Tehokkuuden taika

Tehokkuuden taika -kirja (Into) ilmestyi tammikuun 2022 alussa.

Olen saanut kirjasta paljon palautetta. Ne, jotka ovat lukeneet kirjan, ovat kehuneet ja kiittäneet sitä siitä, että se huomioi hyvin erilaiset elämäntilanteet ja suhtautuu arkeen armollisesti. Kirjassa painotetaan sitä, miten voi luoda hyviä rutiineja sekä saada arvojen mukaiselle tekemiselle enemmän aikaa.

Ne taas jotka ovat lukeneet vain Helsingin Sanomien jutun Enemmän elämää, ovat kritisoineet kiireen, tehokkuuden ja menestymisen ideaalia, joka polttaa ihmiset loppuun eikä jätä tilaa luovuudelle tai laiskottelulle ja jota juttu heidän mielestään edistää ja edustaa.

Erityisen ilahduttavaa on ollut palautteen ohella se, että Tehokkuuden taika oli vuoden vaihteessa Helmet-kirjastojen 3. varatuin tietokirja sekä vielä 5.-12.1. välisellä ajalla edelleen 6. varatuin tietokirja. Lisäksi Helsingin Sanomat listasi sen tammikuun loppupuolella viikon kirjaksi.

Ohessa joitakin juttuja, joita kirjaan liittyen on julkaistu:

Lisäksi olen huomannut, että monet yksityishenkilöt ovat jo ehtineet kirjoittaa erilaisia arvioita ja mielipiteitä kirjastani sekä kommentoineet sitä sosiaalisen median kanavilla. Arvostan suuresti näitä jokaista.

Kiitos! Mielelläni kuulen jatkossakin palautetta kirjasta!

Jätä kommentti

Close Bitnami banner
Bitnami