Tarjolla maksutonta ajanhallintavalmennusta

leo-stranius-pyoraOlen viime vuosien aikana järjestänyt ajanhallintavalmennusta useille eri tahoille. Nämä sessiot ovat olleet antoisia. Nyt ajattelin viedä homman uudelle tasolle.

Olisitko siis kiinnostunut saamaan uusia ajatuksia ajankäyttöösi? Nyt olisi mahdollisuus tilata omalle organisaatiollesi, yrityksellesi tai kaveriporukallesi minulta maksuton parin tunnin ajanhallintavalmennusluento.

Tätä maksutonta valmennusta on jaossa rajallisesti, joten nopeat syövät hitaat. Kalenteri täyttyy nopeasti. Lähetä minulle viestiä sähköpostilla (leo.stranius@iki.fi) tai some-kanavia pitkin ja sovi ajankohdasta.

Mikäli et kuitenkaan juuri nyt ehdi tilata minulta parin tunnin omaa sessiota, niin ohessa lyhyesti muutama peruspointti ajanhallintaan, joilla pääsee jo todella pitkälle.

Kaikkein olennaista on tämä: Syö terveellisesti, harrasta säännöllisesti liikuntaa ja nuku riittävästi. Mitä tiukempi tilanne on, sen tärkeämpää on siis se, että et jätä lounaita tai treenejä väliin ja menet aikaisin nukkumaan.

Lisäksi kannattaa tietysti pyrkiä ajattelemaan positiivisesti, murehtimaan vähemmän ja olemaan kiitollinen, työskentelemään lujemmin ja nauramaan useammin.

1. Lähtökohta: Aika on oikeudenmukainen resurssi, koska sitä on meillä kaikilla käytössämme yhtä paljon. Parasta ajanhallintaa on itsensä johtaminen ja merkityksellisten valintojen tekeminen.

2. Käytännössä: Suunnittele työsi, työskentele suunnitelman mukaan sekä sovi mitä tehdään ja tee mitä sovitaan. Ole luotettava ja luota muihin.

3. Pidä mielessä: Asiat kannattaa kirjoittaa aina ylös. Näin mieli on vapaa vastaanottamaan uusia asioita. Tärkeät asiat kannattaa tehdä silloin, kun niillä ei ole vielä kiire. Näin kiire ja stressi eivät häiritse silloin, kun panokset ovat kaikkein korkeimmat.

Ylipäätään kannattaa lopettaa kiireen ihannointi. Kun joku seuraavan kerran kysyy sinulta, onko kiire, vastaa, että ei ole. Se on nimittäin niin, että kiirehtiminen kiireiseksi tekee. Silloin kun on todella kiire, kannattaa istua alas ja odottaa, että se menee ohi.

Olen myös erittäin kiitollinen, mikäli voit jakaa tätä viestiä eteenpäin.

Jätä kommentti