Tehdään yhdessä puhdas tulevaisuus

Leo Stranius -esitekansiVaalikampanja on omalta osaltani nyt tehty. Tätä kirjoittaessa vaalitulos ei ole vielä selvillä.

Haluan kiittää lämpimästi kaikkia, jotka ovat jo antaneet tai tulevat antamaan ainokaisen äänensä minulle, tai jotka ovat edes harkinneet sitä. Kiitos luottamuksestanne!

Haluan myös kiittää kaikkia niitä lukemattomia ihmisiä, jotka ovat auttaneet viimeisten kuukausien aikana.

Yksin voi lopulta tehdä kovin vähän. Kiitos myös kadulla ja netissä annetuista hymyistä, peukuista, kannustuksista ja halauksista. Ilman niitä en olisi jaksanut.

Pyrin omilla valinnoillani mahdollisimman ekologiseen elämäntapaan. Tärkein ympäristöteko on kuitenkin yhteiskunnallinen vaikuttaminen.

Pyrin kaupunginvaltuustossa ja ympäristölautakunnassa sekä ympäristö- ja luonnonsuojelujärjestöissä edistämään sitä, että kaikkien helsinkiläisten ja suomalaisten elämä muuttuisi onnellisempaan, kohtuullisempaan ja ekologisempaan suuntaan. Tahdon tehdä samaa myös eduskunnassa koko Suomen mittakaavassa.

Kootaan voimamme, jotta yhteiskunnan rakenteet tukevat puhdasta tulevaisuutta. Puhtaan energiapolitiikan seurauksena saavutamme päästötavoitteet ja synnytämme Suomeen kymmeniätuhansia uusia työpaikkoja. Tartutaan toimeen, jotta Etelä-Suomen metsistä saadaan suojeltua 10% ja soidensuojeluohjelma toteutetaan viipymättä.

Otetaan asiaksemme parantaa tuotantoeläinten hyvinvointia ja laitetaan piste turkistarhaukselle.

Lisätään ihmisten vaikutusmahdollisuuksia kansalaisaloitteilla ja suorilla kansanäänestyksillä. Varmistetaan, että kaikki ovat yhdenvertaisia lain edessä. Vapautetaan julkisin varoin tuotettu tieto kaikille ja luodaan kasvualustaa kokeilukulttuurille.

Pidetään huolta kaikista. Kavennetaan tuloeroja verotuksen keinoin ja otetaan käyttöön perustulo. Tuetaan sosiaalista yrittäjyyttä ja parannetaan pienyrittäjien sosiaaliturvaa.

Tehdään parempaa huomista lapsille ja lapsenlapsille. Jaetaan vanhemmuuden kustannukset tasaisemmin ja otetaan käyttöön 6+6+6-perhevapaamalli. Säilytetään subjektiivinen päivähoito-oikeus. Lisätään ympäristökasvatusta ja korjataan homekoulut ja -päiväkodit viipymättä.

Vaalit eivät ole yhteiskunnallisen vaikuttamistyön loppu vaan sen alku. Nyt jos koskaan. Kävi vaaleissa miten vain, tästä on hyvä jatkaa.

PS. Miksi olen ehdolla? Miksi yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja yksilövalinnat ovat tärkeitä?

PS. Katso myös nämä:

8+3 syytä äänestää Leo Stranius edukuntaan
Kampanjateemani
Videoni
Tutustu näkemyksiini noin 150 politiikan eri aihealueesta
10 asiaa taustastani

Yksi kommentti artikkeliin ”Tehdään yhdessä puhdas tulevaisuus”

Jätä kommentti