Hallitse aikaasi

”Leon ajanhallintavinkit ja ohjaukset ovat työkaluja, jotka auttavat sinua työn, kodin ja vapaa-ajan tasapainottamisessa.”

Haluatko ajanhallintavalmennusta? Nyt sitä on tarjolla! Tilaa omasti täältä: http://mesenaatti.me/hallitseaikaasi/

Mistä on kyse? 

Ajan ja arvojen suhde on muuttunut. Vielä 90-luvulla paras mahdollinen työntekijä oli se, joka vietti pisimmän ajan työpaikallaan, otti vastuulleen kaiken mahdollisen ja oli aina työnantajan käytettävissä.

2010- ja 2020-luvun Suomessa tilanne on toinen. Asioiden priorisointi ohjaa kaikkea tehokasta tekemistä. Nyt on keskityttävä olennaiseen – niihin asioihin, jotka antavat eniten yksilölle, yritykselle ja yhteisöille. Yksilön hyvinvointiin panostamalla panostetaan yhtä lailla osaamiseen ja innovaation. Nämä ovat avaimet sekä hyvinvoinnin edistämiseen että talouden kasvuun.

Olen vuosien varrella kerännyt blogiini ajanhallintaan liittyviä vinkkejä, joiden avulla itse olen onnistunut saamaan aikani riittämään toiminnanjohtajan, kunnallispoliitikon, kansalaisvaikuttajan ja eduskuntavaaliehdokkaan tehtäviin. Haluan jakaa ajanhallinnan osaamistani teille! Voit saada helposti vinkkejä sähköpostitse tai jopa huoneentauluksi työpaikallesi. Voit varata minut myös henkilökohtaiseksi valmentajaksi mm. lounaalle taikka varata isompana ryhmänä kustannuksia jakaen työpajan.

Ajanhallintamateriaali on osa vaalikampanjaani ja sen kautta saamani tuki käytetään puhtaan tulevaisuuden rakentamiseen. Lahjoituksellasi voimme muuttaa suomalaisen yhteiskunnan rakenteita niin, että jokaisen on helppo elää ekologisesti itseään ja ympäristöään säästäen.

Jätä kommentti