Tervetuloa Lauttasaaripäivään

Tervetuloa tapaamaan vihreitä päättäjiä tänään la 7.9. klo 9-15 Lauttasaaripäivään! Itse olen paikalla klo 14-15.

Vihreat Lauttasaaripäivä Leo Stranius

Sopivasti maanantaina 9.9. kaupunginhallitus käsittelee Lauttasaaren vesitornia.

Olisi ollut hauska saada Vesitorniin esimerkiksi asuntoja tai kulttuuritiloja tai pitää torni ihan vain muistomerkkinä. Päätösehdotus kuitenkin on, että saadut ostotarjoukset ole jatkoneuvottelujen jälkeenkään johtaneet sellaiseen lopputulokseen, jonka perusteella tornille voitaisiin laatia suojeluun perustuva asemakaava.

Näin ollen kaupunginhallitus päättänee kehottaa kiinteistölautakuntaa ryhtymään toimenpiteisiin vesitornin purkamiseksi sen jälkeen, kun tornin nykyinen kunto ja rakennushistoria on ensin asianmukaisesti selvitetty ja dokumentoitu.

Jätä kommentti