Viikkopäiväkirja 17 (23.-29.4.2012)

Maanantai: Kävin aamulla juoksemassa 23 kilometrin lenkin Vanhankaupunginlahden ympäri ja julkaisin ekoisiblogin hitaasta vanhemmuudesta. Aamupäivällä vastailin Voi Hyvin -lehden toimittajan kysymyksiin. Luonto-Liiton toimistolle pyöräiltyäni kävin lounaalla, vedin toimistokokouksen ja vapaaehtoisen venyttelyn sekä johtoryhmän kokouksen. Iltapäivän päätteeksi osallistuin vielä kansalaisaloitekampanjan ohjausryhmän kokouksessa. Illan olin vauvan ja sähköpostien kanssa.

Tiistai: Kävin aamulla juoksemassa Annukan ja vauvan kanssa. Aamupäivällä tein hommia kotoa käsin. Valmistelin OKM:n raportointia ja kävin läpi sähköpostia. Lounaalla kävin pikaisesti Veganissimossa ennen siirtymistä Esiintymistaidon akatemian järjestämään Ihmisyys esiintymis- ja johtamistilanteissa -tilaisuuteen. Iltapäivällä osallistuin Säätytalolla Ilmastoareenan kokoukseen ja päivän päätteeksi kävin KSL:n toimistolla järjestötoimintaa koskevassa haastattelussa. Illan olin vauvan kanssa ja kävin läpi sähköposteja.

Keskiviikko: Olin aamulla vauvan kanssa, kirjoittelin blogitekstin juoksutestistä ja sen tuloksista sekä kävin parturissa. Käpylässä sijaitseva Taru Jylhän pitämä La Storia on meidän perheen vakiopaikka. Luonto-Liiton toimistolle pyöräiltyäni hoitelin pitkin päivää erilaisia henkilöstö-, talous- ja hallintoasioita. Lounaalla kävin välissä muiden kanssa Sinisen Verstaan Cafe Luculluksessa. Iltapäivällä haastattelimme tulevaa työharjoittelijaa. Illalla viimeistelin vielä oikolukujen jälkeen Luonto-Liiton toimintakertomuksen vuodelta 2011.

Torstai: Kävin aamulla juoksemassa vaikka olenkin viime päivinä hurahtanut pyöräilyaktivismiin. Aamupäivällä osallistuin Allianssin hallituksen kokoukseen ja iltapäivällä järjestön kevätkokoukseen. Päivän päätteeksi matka suuntautui Turkuun ja sieltä Tukholmaan yhdessä Annukan ja vauvan kanssa.

Perjantai: Lomalla! Heräsimme aamulla Tukholmasta, matkustimme metrolla rautatieasemalle ja jatkoimme matkaa Malmöön. Annukka osallistui siellä Greenpeace Nordicin hallituksen kokoukseen. Itse olin paikalla lastenhoitajana eli leikin vauvan kanssa. Kokous pidettiin ihastuttavalla Ängavallen luomumaatilalla.

Lauantai: Lomalla! Kävin aamulla juoksemassa ja olin koko päivän vauvan kanssa Annukan osallistuessa Greenpeace Nordicin vuosikokoukseen. Illalla matkustimme takaisin Tukholmaan.

Sunnuntai: Lomalla Tukholmassa.

Edellinen viikkopäiväkirja on luettavissa täältä: Viikko 16

 

Jätä kommentti