Viikkopäiväkirja 15 (9.-15.4.2012) – Lomaviikko!

Viikko on vierähtänyt lomaillessa. Näin myös viikkopäiväkirja lomailee.

Ohessa kuitenkin joitain poimintoja viikon varrelta:

Maanantaina kävin juoksemassa sekä kirjoitin ekoisiblogin perheen päästöjen kompensoinnista ja kolumnin pyöräilystä. Edellisen viikonlopun loma teki hyvää.

Tiistaina vauva pääsi elämänsä ensimmäiselle pyöräretkelle. Samalla Ekopaasto loppui, joten aloitin kulutusjuhlan ja tilasin Huilin eli Suomen ensimmäisen ekologisen lifestylelehden!

Keskiviikkona kävin Peggyn kanssa lounaalla ja kaupungilla hoitelemassa asioita. Ostin samalla Lauri Järvilehdon kirjan Mestariajattelija ja Laurence C. Smithin Uusi pohjoinen – Maailman vuonna 2050.

Torstaina olin Helsingin Urheilulääkäriasemalla juoksutestissä. Näin tuli mitattua kaikki mahdollinen hengityskaasuista veren maitohappopitoisuuteen. Lisäksi autoin Annukan uunituoreen väitöskirjan kuljetuksissa ja postituksissa.

Perjantaina kävin juoksemassa ja siivosin sekä vastasin haastatteluun sukupuolisensitiivisestä kasvatuksesta.

Lauantaina kävin Tuusulassa puhumassa Suomen Mielenterveysseuran järjestöpäivillä kansalaistoiminnasta. Paikalla oli mielettömän hyvä jengi, jolta ei rohkeutta, kunnianhimoa ja luovuutta tärkeän ja vakavan asian edessä puuttunut.

Sunnuntaina olin Suomen Mielenterveysseuran järjestöpäivillä vetämässä työpajojen purkua ja kävin iltapäivän auringossa juoksemassa.

Ja tietysti kaiken tämän lisäksi olin paljon vauvan kanssa kotona tai ulkona. Kotona lomailu on yllättävän kivaa!

Edellinen viikkopäiväkirja on luettavissa täältä: https://leostranius.fi/2012/04/viikkopaivakirja-14-2-4-8-4-2012/

 

Jätä kommentti