Viikkopäiväkirja 4 (23.-29.1.2012)

Maanantai: Kirjoitin aamulla arvion Presidentinvaalien toisesta kierroksesta: Presidentinvaalit: Pekka Haavisto vai Sauli Niinistö? sekä pistin toimeen edellisen lauantain Luonto-Liiton hallituksen päätöksiä. Luonto-Liiton toimistolle pyöräiltyäni vastailin graduhaastatteluun koskien omaa ympäristö- ja ilmastoherätystäni sekä lähetin tiedotteen Oulun kaupungin metsähakkuista. Iltapäivällä kokoonnuimme toimiston johtoryhmän kanssa ja vedin toimistokokousta. Kokouksen päätteeksi venyttelimme. Iltapäivän kokousputki jatkui vielä toimiston työhyvinvointiryhmän tapaamisella. Päivän päätteeksi kävin läpi kertyneitä sähköpostiviestejä. Illalla leikin kotona vauvan kanssa, kävin yläkerrassa ja sovimme Annukan kanssa tulevista aikatauluista.

Tiistai: Kirjoitin Ekoisi-blogin ekologisesta päiväkodista. Mistä mahtaisi sellainen löytyä? Aamulla laiton kotoa käsin toimeen hallituksen edellisenä lauantaina tekemiä kokouspäätöksiä. Luonto-Liiton toimistolle pyöräiltyäni tiedotimme jälleen Oulun kaupungin metsähakkuista Sanginojalla. Päivän mittaan kävin kehityskeskustelut Leean ja Jyrkin kanssa. Päivän päätteeksi pyöräilin Suomen luonnonsuojeluliiton toimistolle, jossa mietimme tulevan ilmastolain lakipykälien muotoiluja.

Keskiviikko: Kävin aamupäivällä kuuntelemassa Petteri Järvisen luennon tietoturvasta sosiaalisessa mediassa. Lounaan jälkeen vietin iltapäivän Luonto-Liiton toimistolla. Kävin läpi sähköposteja sekä keskustelin ihmisten kanssa. Myös työpaikkailmoitus viestintäpäällikön vuoden sijaisuudesta laitettiin liikkeelle. Päivän päätyttyä kävin YK-liiton, Kepan ja muiden järjestöjen yhteisillä Tammitoteilla, jossa keskustelin mm. ministeri Heidi Hautalan kanssa ajankohtaisista kehityskysymyksistä. Illan vietin vauvan kanssa Annukan ollessa tanssitunnilla sekä kävin katsomassa DocPointissa elokuvan If a Tree Falls: A Story of the Earth Liberation Front.

Torstai: Kävin aamulla juoksemassa. Luonto-Liiton toimistolle pyöräiltyäni kävin kehityskeskustelun Birthen kanssa. Tämän jälkeen kävin ilmastovaikuttajien kokouksessa Kepassa. Suunnittelimme tulevaa strategiapäivää ja kävimme yhteisellä lounaalla. Luonto-Liiton toimistolla piipahtamisen jälkeen jatkoin matkaa WWF Suomen toimistolle, jossa kokoustimme ympäristöjärjestöjohtajien kesken ajankohtaisista kysymyksistä. Kokouksen jälkeen kävin hakemassa Vegemestasta minulle ja Annukalle päivällistä. Loppuillan vietimme kotona yhdessä perheen kanssa. Illalla katsoimme Pekka Haaviston ja Sauli Niinistön presidentinvaalitentin.

Perjantai: Hoidin aamulla Luonto-Liiton hallintoasioita ja kävin läpi sähköposteja. Aamupäivällä vierailin Educa-mesuilla Messukeskuksessa, jossa myös Luonto-Liitto oli hienosti esillä. Iltapäivällä haastattelin tulevaa harjoittelijaa ja siivosin viikon aikana kertyneet sähköpostit. Päivän päätteeksi Annukka toi vauvan Luonto-Liiton toimistolle. Töiden jälkeen kävimme mm. luontojengin baari-illassa. On tärkeää, että vauvakin pääsee pikkuhiljaa mukaan oikeisiin porukoihin.

Lauantai: Nukuin pitkään ilman kelloa Annukan hoitaessa vauvaa. Rennon aamun ja aamupalan jälkeen kävin juoksemassa puolimaratonin Vanhankaupunginlahden ympäri. Iltapäivällä kävimme kaupassa, söimme ja siivosimme. Alkuillasta hoidin vastaavasti itse vauvaa Annukan käydessä uimassa. Illan vietimme yhdessä kotona.

Sunnuntai: Kirjoitin aamulla blogitekstin jääkiekkoilija Jarkko Ruudusta ja reilusta pelistä. Aamupäivällä matkustimme Turkuun Annukan siskon vauvan nimijuhliin. Kauniit juhlat ja hieno nimi! Annukka ja vauva jäivät Turkuun yöksi isovanhempien luokse minun tullessa takaisin Helsinkiin. Illalla kävin juoksemassa ja valmistauduin tulevan viikon hommiin.

Tässä vielä viikon ajatus: Ajankäytön suunnitteluun käytetty aika tulee takaisin moninkertaisena.

Edellinen viikkopäiväkirja on luettavissa täällä: https://leostranius.fi/2012/01/viikkopaivakirja-3-16-22-1-2012/

Jätä kommentti