Viikkopäiväkirja 22 (30.5.-5.6.2011)

Maanantai: Kävin aamulla juoksemassa, hoidin Luonto-Liiton asioita ja pyöräilin vesisateessa säätytalolle hallitusneuvotteluihin. Ilman Annukan apua en olisi selvinnyt arkiaskareista tämän hallitusneuvotteluhommelin keskellä millään. Päivä ja alkuilta vierähtivät säätytalolla tuttuun tyyliin. Illaksi pyöräilin kotiin.

Tiistai: Kävin aamulla juoksemassa, kävin läpi sähköposteja ja valmistauduin päivän neuvotteluihin. Päivä ja ilta vierähtivätkin sitten Säätytalolla. Illalla kävin Luonto-Liiton toimistolla hoitamassa hallinto- ja talousasioita.

Keskiviikko: Kävin aamulla juoksemassa ja hoidin sähköposteja. Aamupäivällä piipahdin Luonto-Liiton toimistolla kyselemässä ihmisten kuulumisia sekä pohdiskelin Radio YLE puheen toimittajan kanssa ekologista eväskoria kauppatorilla. Iltapäiväksi suuntasin jälleen säätytalolle hallitusneuvotteluihin, jotka illan mittaan kärjistyivät niin, että sdp ja vasemmistoliitto heitettiin ulos neuvotteluista. Kuvia neuvotteluiden kulusta voi käydä katsomassa blogistani.

Torstai: Nukuin pitkään ja kävin aamupäivällä juoksemassa. Juoksemisesta kirjoitin myös blogiini: Juoksemisen filosofia: Miksi juoksen? Muuten vietin pitkästä aikaa ensimmäisen vapaapäivän hengailemalla kotona ja lukemalla lehtiä. Illalla siivosimme ja kävimme Annukan kanssa läpi tulevan kesän kalenteria.

Perjantai: Kävin aamulla juoksemassa. Päivän mittaan hoidin Luonto-Liiton asioita ja kävin läpi sähköposteja. Illalla juhlistimme Tapio Laakson 30-vuotissyntymäpäivää mahtavan porukan kanssa uudella ylioppilastalolla. Kiitos kaikille hyvistä puheista ja keskusteluista!

Lauantai: Jälleen vapaapäivä! Nukuimme Annukan kanssa pitkään. Iltapäivällä teimme retken Herttoniemeen ja Itäkeskukseen sekä kävimme pesemässä polkupyörät Sörnäisten rantatien huoltoasemalla. Alkuillasta istuimme pihalla juhlistamassa yläkerran naapurin Elinan syntymäpäivää ja kävimme ruokakaupassa.

Sunnuntai: Kunnon yöunien jälkeen kävin aamupäivällä juoksemassa puolimaratonin. Iltapäivän vietin Töölönlahdella Degrowth-piknikillä hyvien tyyppien kanssa. YLE teki aiheesta uutisen: Degrowth-liike toivoo nollakasvua. Illan kävin läpi Facebook-kutsuja ja sähköposteja sekä valmistauduin tulevaan viikkoon.

Viikko lukuina:

– 5 kokousta
– 7 blogikirjoitusta
– 77 km juoksua
– 90 km pyöräilyä
– 54,5 tuntia töitä tai vapaaehtoistöitä

Edellinen viikkopäiväkirja on luettavissa täältä.

Jätä kommentti