25.4.2009: Onnistunut ydinvoimamielenosoitus ja hyvät keskustelut

Superonnistunut ydinvoimamielenosoitus lauantaina 25.4.!

Tiedote mielenosoituksesta löytyy tästä:
Noin 800 mielenosoittajaa vaati biotaloutta ja energinsäästöä, ei uusia ydinvoimaloita

Video mielensoituksesta täällä sekä kuvia ja muuta tietoa osoitteessa: http://www.ydinvoima.net

Kiitos kaikille järjestäjille ja osallistujille! Tästä on hyvä jatkaa ja pudottaa pohja pois ydinvoimahulluudelta.

Mielenosoituksen jälkeen oli vuorossa Suomen sosiaalifoorumin yhteydessä järjestetty Suomen luonnonsuojeluliiton keskustelutilaisuus henkilökohtaisista päästöoikeuksista. Paikalla oli yli 60 innokasta kuuntelijaa. Kirjoittelin keskustelun yhteenvedon ilmastoblogiin. Henkilökohtaisista päästöoikeuksista siirryimme sujuvasti seuraavaan keskustelutilaisuuteen ilmastonmuutoksesta ja ruuasta. Jälleen Sali oli tupaten täynnä kuulijoita. Hieno juttu! Lisätietoa aiheesta osoitteessa: http://www.sll.fi/ilmasto-lautasella

Jätä kommentti