19.12.2008 Ympäristöystävällistä ruokaa kiitos!

Torstaina siivoilin toimiston papereita ja kommentoin vuoden 2009 ilmastopolitiikan keskeisiä painopistealueita Vihreälle Langalle. Lisäksi laitoimme tiedotteen ympäristö- ja eläinsuojelujärjestöjen ruokateeseistä:

Ympäristö- ja eläinsuojelujärjestöt vetoavat ympäristöystävällisen ruuan puolesta

Lisäksi kannattaa käydä tutustumassa SLL:n ilmasto lautasella verkkosivuihin osoitteessa: http://www.sll.fi/ilmasto-lautasella

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri taas esitti jätteenpolton vaihtoehdoksi biokaasulaitosta:
Luonnonsuojelijat esittävät jätteenpolton vaihtoehdoksi biokaasulaitosta

Iltapäivällä olin ajatuspaja Kansalaisfoorumin kokouksessa virittelemässä kansalaisyhteiskuntaan liittyvää toimintaa. Piipahdin eduskunnassa tapaamassa kansanedustaja Pentti Tiusasta koskien ilmasto- ja energiapolitiikkaa. Lisäksi luonnostelin SLL:n eurovaaliteesejä.

Jätä kommentti