30.11.2008: Viikonloppu Rovaniemellä

Perjantaina tapasin Maa- ja kotitalousnaisten kehityspäällikkö Katja Pethmanin mahdollisten yhteisten projektien tiimoilta. Ympäristöystävällisen ruuan edistämiseksi on monia mahdollisuuksia. Iltapäivällä osallistuin http://www.ilmasto.org -sivustoa koskevaan kehityspalaveriin eduskunnassa. Ennen yöjunaan hyppäämistä pidimme vielä palaveria ruoka-kampanjan tiimoilta.

Viikonloppu sujui Rovaniemellä Suomen luonnonsuojeluliiton syyskokouksessa. Toimintasuunnitelman ja talousarvion lisäksi kokouksessa valittiin hallitus sekä käynnistettiin visiotyö koskien vuoden 2010 liittokokouksen pitkän tähtäinen suunnitelmia. Valtuuston julkilausuma ja kokousta koskeva tiedote löytyvät täältä:

Luonnonsuojeluliitto pitää uutta kaivoslakia välttämättömänä
Luonnonsuojeluliitto puolustaa ympäristöhallintoa

Paluumatkalla luin Outi Nyytäjän kirjan Menestys ja moraali. Kirjassa Nyytäjä käy läpi viimeaikojen menestys- ja johtamisoppeja sekä käsittelee työelämää ja siirtolaisuutta. Hiukan hajanaisesta kokonaisuudesta huolimatta kirja on rentoa luettavaa. Kiitos siis Tapani Veistolalle hyvästä kirjalainasta!

Perjantaina 28.11. vietettiin Älä osta mitään -päivää. Itse selviydyin päivän viettämisestä hiukan kepulikonstein. Kumppanini Annukka nimittäin maksoi lounaamme sekä osti minulle eväitä Rovaniemen matkaa varten. Tosin vietin ostoslakkoa sitten koko viikonlopun.

Kannattaa tutustua erinomaiseen mainoskupla-kilpailuun osoitteesta:
http://www.mainoskupla.fi

Jätä kommentti