Torstai 26.6.2008 – loma lähestyy ja lukuilta

Loma lähestyy ja työpöytä alkaa näyttämään puhtaalta.

Viikko on sujunut erinomaisen mukavissa merkeissä. Kokouksia, seminaareja tai puhetilaisuuksia ei ole juurikaan ollut. Näin olen ehtinyt tekemään taustatyötä sekä kirjoittelemaan mielipidekirjoituksia. Tänäänkin kirjoitin jälleen yhden tekstin liittyen ydinvoimaan. Viikon mielipidekirjoitussaldo näyttää jo yhteensä kuutta eri artikkelia.

Uudenmaan ympäristönsuojelupiirissä pistimme tiedotteen ulos. Tällä kertaa tähtäimessä oli YTV:n suunnittelema jätteenpolttolaitos. Tiedote on luettavissa täältä: http://www.sll.fi/uusimaa/tiedotus/jatetta-ei-riita-polttoon

Illan luin lehtiä ja kirjoja. Olen ottanut käyttöön kerran viikossa lukuillan. Tässä sitaatti Osmo Soininvaaran Vauraus ja aika -teoksesta:

”Vuodesta 2002 vuoteen 2005 suomalaisten reaaliansiot kasvoivat peräti yhdeksällä prosentilla. Huomasitko jotain merkittävää tapahtuneen? Jos olisimmekin käyttäneet tuon pelivaran työajan lyhentämiseen, olisimme voineet pidentää vuosilomaa lähes neljällä viikolla. Sen kai olisit huomannut?”

Jätä kommentti