Lauantai 14.6.2008 – lukuilta kalenteriin

Olimme perjantain ja lauantain Annukan kanssa lomamatkalla Porvoossa. Paikalle pääsimme kätevästi polkupyörillä. Yön olimme Hotelli Porvoon Mitassa (http://www.hotelporvoonmitta.fi/). Jep. Suosittelen. Paikka on ihastuttava.

Matkailun suhteen vegaaniruoka on aina kortilla. Niin myös Porvoossa. Parasta olisi kantaa omia eväitä mukana tai käydä hakemassa sellaiset ruokakaupasta. Rantaravintolassa saimme tyytyä rasvaisiin ja suolaisiin ranskanperunoihin. Yök.

Illalla Helsinkiin palattuamme suunnittelimme kesän Itä-Euroopan matkaa ja keskustelimme tulevaisuudesta niitä näitä. Pitäisi ottaa käyttöön lukuilta. Kalenterista tulisi varata joka viikko vähintään yksi ilta hyvän kirjallisuuden lukemiseen sekä työpäivästä vähintään yksi puolipäivä raporttien ja ammattikirjallisuuden läpikäymiseen.

Ai niin. Viimeistelin oikeusministeriölle lausunnon sähköisestä kuulemisesta. Löytyy osoitteesta: http://www.sll.fi/tiedotus/lausunnot/liitto/2008/sahkoisen-kuulemisen-kehittaminen-valtiohallinnossa

Korhonen valittiin Keskustan puoluesihteeriksi. Jään mielenkiinnolla odottamaan hänen avauksia ympäristö- ja ilmastopolitiikan suhteen, samoin tuoreen varapuheenjohtaja Puumalan.

Jätä kommentti